Forfatterarkiv: thomas

Danstar Ølgær oversigt

2014 updated beer yeast strain poster ver 5 8×11-1

Udgivet i Danstar Ølgær | Kommentarer lukket til Danstar Ølgær oversigt

Humle erstatnings oversigt

Det er ikke altid man lige har den humle man står og skal bruge, eller måske er den udsolgt der hvor du køber humle. Derfor er det rart at kunne finde en erstatning for den humle der står i opskriften. … Læs resten

Flere gallerier | Kommentarer lukket til Humle erstatnings oversigt

Sådan kan du gøre lidt ekstra ved dit vinsæt

Hvis du ønsker at hæve oplevelsen af dit DOC’s vinsæt, er her et par tips som kan være interessante. Tips nr. 1 DOC’s vinsæt kan for nogen godt mangle lidt bid og eftersmag. Dette skyldes at druekoncentraten er pasteuriseret og … Læs resten

Udgivet i Om brygning med vinsæt | Kommentarer lukket til Sådan kan du gøre lidt ekstra ved dit vinsæt

Better Brew, Bulldog Brew 1,75 kg. og Master Pint 1,6 kg.

1. Vask og desinficer udstyr før brug med VWP (eller andet desinficerende rengøringsmiddel) 2. Fjern posen med gær fra under posen, og stil posen i varmt vand for at blødgøre ekstrakten. 3. Opløs 1 kg. Sukker (el. ft. maltekstrakt, el. … Læs resten

Udgivet i Hvordan man brygger med ølsæt | Kommentarer lukket til Better Brew, Bulldog Brew 1,75 kg. og Master Pint 1,6 kg.

Brugervejledning AJ vinfilter

BRUGSANVISNING FOR AJ VINFILTER Bør gennemlæses inden filtreringen påbegyndes   AJ vinfilter er konstrueret til at benytte kiselgur plader og/eller CLEARBRITE filterskiver. Inden filtreringen påbegyndes, skal vinen være stoppet og grovklaret. Eventuel kulsyre skal være rystet ud af vinen – … Læs resten

Udgivet i Udstyrs instruktioner | Kommentarer lukket til Brugervejledning AJ vinfilter

Sådan brygger man med vinsæt

Instruktioner trin for trin Her er en “standard” manual for vin kit. Manualen er til et 7-dages vin kit kendt som en “dunk-vin”, hvor sukkeret allerede er inkluderet. For andre typer vinsæt må der modificeres lidt på instrukserne: længere gæringstid for en … Læs resten

Udgivet i Instruktion trin for trin | Skriv en kommentar

Kogevejledning Weizen Doppelbock

Udgivet i Brewferm allgrain og frysetørret maltsæt | Kommentarer lukket til Kogevejledning Weizen Doppelbock

Magnum Vin brygvejledning

Magnum vin sæt Du skal bruge: Et godt rengørings og steriliseringsprodukt 3,5 kg sukker En gæringstank 25 – 33 liter Et gærrør/en gærlås En hævert Trykegnede flasker til 23 liter   Ting der kan være gode at have: En stor … Læs resten

Udgivet i Opskrifter/brugervejledninger | Kommentarer lukket til Magnum Vin brygvejledning

Magnum Cider brygvejledning

Magnum Cider sæt Du skal bruge: Et godt rengørings og steriliseringsprodukt 1,3 kg sukker En gæringstank 25 – 33 liter Et gærrør/en gærlås En hævert Trykegnede flasker til 23 liter   Ting der kan være gode at have: En stor … Læs resten

Udgivet i Opskrifter/brugervejledninger | Kommentarer lukket til Magnum Cider brygvejledning

Jordbærvin 25 l.

Jordbærvin (dessertvin) 25 liter 18 kg. Jordbær 7 kg. Sukker 50 gr. Citronsyre 10 gr. Gærnæringssalt 1 brev pektolase enzym 5 gr. Tanno Rouge 1 brev Portvinsgær   Jordbærrene renses godt for jord, afhases og knuses sammen med 4 kg. … Læs resten

Udgivet i Opskrifter på hjemmelavet vin | Kommentarer lukket til Jordbærvin 25 l.